Waarom is twitter nog populair?


Lees verder »»

Hoe populair is het blauwe vogeltje (Twitter) nog tegenwoordig?


Lees verder »»

Waarom Twitter een effectief marketingtool is

Twitter is populair en heeft een gigantisch aantal gebruikers, doe er je voordeel mee je kan Twitter namelijk prima inzetten als marketinginstrument. Niet te vergeten het is gratis dus als je met weinig budget een product of dienst wilt vermarkten is Twitter ideaal. Natuurlijk zijn er nog andere socialmedia kanalen die je kan inzetten.
Lees verder »»

De 5 beste tips om snel meer Twitter volgers te krijgen

Twitter kan een handig medium zijn als je online geld verdienen wilt. Maar om zichtbaar te worden en een dienst of product onder de aandacht te brengen via dit socialmedia kanaal, heb je natuurlijk wel een groot aantal volgers nodig. Bij veel mensen gaat het daar dan ook fout. Bij zakelijke twitteraars en bedrijven zie je vaak dat ze vooral bezig zijn zichzelf te promoten daar is niks mis mee, maar het moet wel in balans blijven.
Lees verder »»

De beste tijd om te twitteren

Wil je weten wat de beste tijd om te twitteren is, of ben je benieuwd wanneer het ontzettend druk is? Houd er rekening mee dat er wekelijks meer dan een miljard tweets worden verstuurd, maar dat het op bepaalde momenten natuurlijk drukker is dan op anderen. Het is bovendien verstandig om rekening te houden met je doelgroep, aangezien we te maken hebben met flinke tijdsverschillen. Denk goed na over het doel dat je hebt met je tweet, beoordeel de activiteit en kies op die manier de beste tijd om te twitteren.
Lees verder »»

Twitter inzetten voor SEO

Wie een website heeft wil natuurlijk dat deze website een hoop bezoekers krijgt en wil dan natuurlijk ook bezoekers die regelmatig terugkeren. Het is dan van belang dat je met je website op de eerste pagina van een zoekmachine terecht komt, zoals Google, Bing en Yahoo. En dat gaat niet vanzelf. Door regelmatig relevante artikelen te plaatsen die door individuen worden gedeeld op Twitter komt de site meer en meer in de picture van die zoekmachines.
Lees verder »»

Twitter volgers voor je webshop

Een webshop starten hoort geen probleem meer te zijn tegenwoordig. Met het brede aanbod van webshop software, zoals mijnwinkel.nl, starteenwinkel.nl of seoshop.nl, kun je zonder technische voorkennis eenvoudig een eigen webshop beginnen. Bezoekers regelen is vervolgens de grootste uitdaging en daarbij kan Twitter je uitstekend helpen! Met een mooie groep volgers op Twitter bouw je vervolgens een goede naam op en heb je de mogelijkheid om je klantenkring zo snel mogelijk naar een mooi niveau te brengen.
Lees verder »»

Twitter op je mobiel

Wil je Twitter op je mobiel, of ben je benieuwd naar de voordelen hiervan? Wij zetten alles voor je op een rijtje, zodat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Heb je nog geen smartphone en wil je wel gebruik maken van Twitter? Om Twitter op je mobiele telefoon te kunnen gebruiken dien je een mobiele telefoon te hebben die apps ondersteunt of een internetverbinding mogelijk maakt. Alle moderne smartphones zijn hiervoor geschikt, zowel die van HTC, Apple, Samsung, Nokia als een aantal andere merken.
Lees verder »»

Van 0 volgers naar Twitter autoriteit

Twitter promotie blijkt keer op keer weinig begrip te ontvangen. Wat er precies moet gebeuren om voordeel te halen uit Twitter is vaak nog erg onbekend en misschien wel beschouwd als een soort willekeur. Een erg simpel te volgen Twitter methode zal hieronder worden blootgelegd waarmee zelfs kleine online websites uit de voeten kunnen.
Lees verder »»

Besparen via Twitter

Wil je geld besparen? Maak dan eens gebruik van Twitter! Je kunt er gratis een account aanmaken en vervolgens op tal van verschillende manieren geld besparen. Maak gebruik van de kortingscodes die er beschikbaar zijn, kies voor de hulp van bespaarders, bespaar energie en maak gebruik van handige praktische tips. Je bent uiteraard vrij in wie je wel en niet volgt op Twitter, maar je kunt flink besparen als je een rondje maakt langs de verschillende mogelijkheden op het microblog.
Lees verder »»