Twitter volgers voor je webshop

Twitter shopEen webshop starten hoort geen probleem meer te zijn tegenwoordig. Met het brede aanbod van webshop software, zoals mijnwinkel.nl, starteenwinkel.nl of seoshop.nl, kun je zonder technische voorkennis eenvoudig een eigen webshop beginnen. Bezoekers regelen is vervolgens de grootste uitdaging en daarbij kan Twitter je uitstekend helpen! Met een mooie groep volgers op Twitter bouw je vervolgens een goede naam op en heb je de mogelijkheid om je klantenkring zo snel mogelijk naar een mooi niveau te brengen.Hoe kan ik Twitter gebruiken?

Twitter werkt eigenlijk heel eenvoudig, aangezien je er korte berichtjes van maximaal 140 tekens kunt plaatsen, die je volgens te zien krijgen. Twitter is een sociale netwerksite zoals Facebook, al is het profiel in dit geval ondergeschikt aan de berichten die je plaatst en van anderen leest. Het is de tijdlijn die aangeeft wat er gebeurt en wat er op dit moment ‘hot’ is. Plaats een interessante aanbieding of zorg voor het nodige vermaak van je volgens. Je kunt Twitter gebruiken via de website www.twitter.com, je kunt een programma downloaden voor je computer, of je kunt een app downloaden voor je mobiele telefoon.

Hoe ben ik interessant?

Er zitten alleen in Nederland al miljoenen gebruikers op Twitter, waardoor het van groot belang is om daadwerkelijk de moeite van het lezen waard te zijn. Ga op zoek naar een eigen ‘Twitterstijl’ en zorg dat die je doelgroep aanspreekt, maar dat die ook past bij je eigen webshop.

Veel webshop software heeft al mogelijkheden met het gebruik van social media, zoals een facebook shop. Speel in op de actualiteit of kom op een grappige manier uit de hoek. Op het moment dat je volgers dit leuk, interessant of waardevol vinden zullen ze de tweets retweeten, zodat je ook de volgers van jouw volgens aan kunt spreken. Op die manier groeit de groep met volgers en kun je je webshop beter onder de aandacht brengen.

Delen via Twitter

Daarnaast kun je volgers verzamelen door de Twitter logo’s op verschillende plaatsen in je webshop te tonen. Laat het logo zien bij de verschillende producten, zodat men op Twitter aan kan geven dat men een aankoop bij je heeft gedaan, of plaats op je homepage een button waarmee men de mogelijkheid heeft om jouw Twitter account te volgen. Wees interessant en zorg ervoor dat men je kan volgen. Op die manier kun je Twitter volgers opbouwen en zorg je ervoor dat je een steeds groter groeiende doelgroep kunt gaan bereiken.

Goed van start

Wil je direct goed van start? Dan is het wellicht een goed idee om gebruik te maken van TweetAdder. Dit is een speciale applicatie die er op een automatische manier voor zorgt dat je in korte tijd veel volgers toe kunt voegen. Het voordeel daarvan is dat nieuwe volgers deel worden van een reeds bestaande groep, waardoor de stap kleiner is om daaraan deel te nemen.

Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat sommige gebruikers niet houden van deze automatische tweets. Vind de juiste balans, zodat je zoveel mogelijk volgens voor je webshop toe kunt voegen.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *