Twitter op je mobiel

Twitter op je mobielWil je Twitter op je mobiel, of ben je benieuwd naar de voordelen hiervan? Wij zetten alles voor je op een rijtje, zodat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt. Heb je nog geen smartphone en wil je wel gebruik maken van Twitter? Om Twitter op je mobiele telefoon te kunnen gebruiken dien je een mobiele telefoon te hebben die apps ondersteunt of een internetverbinding mogelijk maakt. Alle moderne smartphones zijn hiervoor geschikt, zowel die van HTC, Apple, Samsung, Nokia als een aantal andere merken.Hoe werkt Twitter op je mobiel?

Om Twitter op je mobiele telefoon te kunnen gebruiken moet je officiële twitter-app installeren, via de mobiele website (m.twitter.com) of via een app die een derde partij voor je heeft ontwikkeld. Twitter biedt je de mogelijkheid om korte berichten (maximaal 140 tekens) te delen met je volgers, iets wat je uitstekend op je mobiele telefoon kunt doen.

Laat iedereen weten dat je vanmiddag een leuke afspraak hebt of dat je een interessant artikel tegen bent gekomen. Met Twitter op je mobiel heb je altijd de mogelijkheid om wat te tweeten, zodat je altijd in verbinding staat met je volgers.

Wat kost Twitter op je mobiel?

Twitter op je mobiel is gratis, al dien je natuurlijk wel voor een verbinding met het internet te zorgen. Je kunt gebruik maken van een Wifi-verbinding die er beschikbaar is, maar wanneer je ook onderweg gebruik wilt kunnen maken van Twitter is een data-abonnement van belang. De meeste providers bieden bundels van 200, 500 of 1000MB per maand aan. Twitter verbruikt nauwelijks data, waardoor je ook met een kleine bundel goed uit de voeten kunt, mits je een gematigde gebruiker van het mobiele internet bent. Je betaalt in dat geval dus voor het gebruik van je mobiele telefoon, zodat je ook met Twitter op je mobiel aan de slag kunt.

Voordeel van Twitter op je mobiel

Het grote voordeel van Twitter op je mobiel is dat je op ieder moment van de dag een tweet de wereld in kunt sturen, maar dat je daarnaast ook anderen altijd en overal kunt volgen. Sta je even op de trein te wachten of sta je in de rij voor de kassa? Geen probleem, met Twitter op je mobiel heb je altijd een vorm van afleiding bij de hand, waardoor je de dode momenten goed door kunt komen.

Apps voor je mobiel

Uiteraard zijn er veschillende apps beschikbaar, waarmee je Twitter op je mobiel kunt installeren. Maak je gebruik van een iPhone of een Android-toestel? Kies dan in ieder geval eens voor de officiële Twitter-app, om vervolgens eventueel apps als TwitRocker2, Tweetcaster of Ubertwitter te gebruiken, afhankelijk van je voorkeur.

Bekijk ook de beste Apps voor Android TV.

Het grote voordeel van de officiële app is dat men optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van dit moment. De apps voor Twitter op je mobiel van derde partijen kunnen eventueel verschillende diensten met elkaar integreren, waardoor je daar op een efficiënte manier gebruik van kunt maken en je altijd goed op de hoogte bent van wat er gebeurt en wat er trending is.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *