Pesten via Twitter

Pesten via Twitter, het komt helaas voor. Sommige kinderen maken anderen het leven zuur in de klas, maar het internet vormt daarbij geen enkele grens. Sterker nog, juist via Twitter en andere sociale media hebben de pestkoppen vaak nog veel meer mogelijkheden tot hun beschikking, om een ander verder de grond in te duwen. Dat neemt niet weg dat er ook positieve berichten bestaan, zoals het voorbeeld van Casey Heynes, dat heel de wereld overging. Pesten via Twitter dient zeer serieus genomen te worden, om tot een goede oplossing te komen.
Lees verder »»

De geheimen van Twitter onthuld

Geheimen fascineren ons, in meerdere opzichten. Op Twitter krijgen niet alle functies altijd even veel aandacht, waardoor er wat dat betreft sprake is van een aantal ‘geheime’ functies, die niet iedereen kent. Wij geven je graag inzicht in deze functies, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het moderne medium, waarmee je in contact kunt staan met heel de wereld. Uiteraard valt er online meer informatie over te vinden, aangezien er op het internet eigenlijk geen geheimen bestaan, daar delen we zoveel mogelijk informatie met elkaar.
Lees verder »»

6 manieren op meer volgers op Twitter te krijgen

Natuurlijk wil je dat de tweets die jij op Twitter plaatst door zoveel mogelijk mensen gelezen worden. Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met jouw tweet heb je volgers nodig. Vooral voor bedrijven die voor promotie gebruik maken van Twitter is het noodzakelijk om zoveel mogelijk volgers te hebben, elke volger is namelijk een potentiële klant. Hoe kom je nou eigenlijk aan deze volgers op Twitter?
Lees verder »»

Spelletjes op Twitter spelen

Je kunt Twitter op tal van verschillende manieren gebruiken, maar wist je dat je ook spelletjes op Twitter kunt spelen? Er zijn accounts beschikbaar die quizvragen stellen waar je punten mee kunt verdienen en je kunt daarnaast de accounts volgen die je updates geven over de leukste online spelletjes. Met behulp van de spelletjes op Twitter zorg je er zo voor dat je altijd wat te doen hebt, ook wanneer je even een paar minuten over hebt.
Lees verder »»

Korting via Twitter

Ben je op zoek naar een leuke korting via Twitter? Er bestaan verschillende mogelijkheden om goedkoop een dagje uit te kunnen, online korting te krijgen op kleding of bijvoorbeeld voordelig een (korte) vakantie te boeken. Je kunt korting via Twitter krijgen door de winkels te volgen waar je regelmatig aankopen doet, maar er bestaan daarnaast online koopjesjagers die je gemakkelijk kunt volgen, waar @Mama_Marjolein bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van is. Volg haar direct, zodat je geen aanbieding voor je kinderen meer mist!
Lees verder »»

Zakelijk twitteren voor beginners

Zakelijk twitteren, wat houdt dat precies in en hoe begin je eraan? Zodra je een eigen website gestart bent of je langs de Kamer van Koophandel bent geweest om je bedrijf in te schrijven zal je het regelmatig horen: ga twitteren! De social media goeroes zijn het er unaniem over eens en ook op een gemiddelde netwerkborrel zal je merken dat Twitter een populair gespreksonderwerp is. We zullen je hier drie richtingen aanbieden, waarmee je op Twitter aan de slag kunt gaan. Zakelijk twitteren wordt op die manier vanzelf leuk en minder lastig dan je zou denken.
Lees verder »»

Twitter account verwijderen

Hoewel de meeste Twitteraars er niet aan moeten denken hun account ooit te verwijderen zijn er ook veel mensen die wel graag hun account willen verwijderen. Het verwijderen van een Twitter account is een redelijk lastig project. Veel mensen weten de optie niet te vinden voor het verwijderen van een Twitter account. Twitter wil er namelijk voor zorgen dat accounts niets per ongeluk worden verwijderd door gebruikers. Natuurlijk is het mogelijk om jouw Twitter account te verwijderen en we laten je zien hoe dit moet!
Lees verder »»

Twitter vs Facebook

Dagelijks worden er discussies gehouden welk social media platform beter is dan de ander: Twitter of Facebook. Veel mensen maken zowel van beide social media platforms gebruik voor het onderhouden van hun sociale contacten. Met welke van deze social media platforms kun je nou het meest en welke van deze zorgt het best voor de promotie van jouw bedrijf?
Lees verder »»

Ben jij verslaafd aan Twitter?

Twitter begint de laatste tijd steeds meer een rage te worden bij zowel jongeren als volwassenen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om jouw vrienden en kennissen op de hoogte te houden van de dingen die jij doet en wilt vertellen, maar gaat het soms niet wat te ver? Oftewel: ben jij verslaafd aan Twitter?
Lees verder »»

Invloed van een tweet op de samenleving

Twitter heeft zich binnen onze samenleving weten te installeren als een vorm van nieuwe media, die steeds meer aandacht weet te trekken. Dit zorgt er voor dat de invloed van een tweet op de samenleving steeds verder toe kan nemen. Kán nemen, aangezien de invloed van een tweet afhangt van de manier waarop de samenleving met het medium omgaat, maar ook van de manier waarop de tweet is samengesteld. Een tweet kan simpelweg dienen ter ontspanning, maar kan uiteindelijk uitgroeien tot een zeer invloedrijk bericht.
Lees verder »»