6 manieren op meer volgers op Twitter te krijgen

Natuurlijk wil je dat de tweets die jij op Twitter plaatst door zoveel mogelijk mensen gelezen worden. Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met jouw tweet heb je volgers nodig. Vooral voor bedrijven die voor promotie gebruik maken van Twitter is het noodzakelijk om zoveel mogelijk volgers te hebben, elke volger is namelijk een potentiële klant. Hoe kom je nou eigenlijk aan deze volgers op Twitter?
Lees verder »»

Spelletjes op Twitter spelen

Je kunt Twitter op tal van verschillende manieren gebruiken, maar wist je dat je ook spelletjes op Twitter kunt spelen? Er zijn accounts beschikbaar die quizvragen stellen waar je punten mee kunt verdienen en je kunt daarnaast de accounts volgen die je updates geven over de leukste online spelletjes. Met behulp van de spelletjes op Twitter zorg je er zo voor dat je altijd wat te doen hebt, ook wanneer je even een paar minuten over hebt.
Lees verder »»

Korting via Twitter

Ben je op zoek naar een leuke korting via Twitter? Er bestaan verschillende mogelijkheden om goedkoop een dagje uit te kunnen, online korting te krijgen op kleding of bijvoorbeeld voordelig een (korte) vakantie te boeken. Je kunt korting via Twitter krijgen door de winkels te volgen waar je regelmatig aankopen doet, maar er bestaan daarnaast online koopjesjagers die je gemakkelijk kunt volgen, waar @Mama_Marjolein bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van is. Volg haar direct, zodat je geen aanbieding voor je kinderen meer mist!
Lees verder »»

Zakelijk twitteren voor beginners

Zakelijk twitteren, wat houdt dat precies in en hoe begin je eraan? Zodra je een eigen website gestart bent of je langs de Kamer van Koophandel bent geweest om je bedrijf in te schrijven zal je het regelmatig horen: ga twitteren! De social media goeroes zijn het er unaniem over eens en ook op een gemiddelde netwerkborrel zal je merken dat Twitter een populair gespreksonderwerp is. We zullen je hier drie richtingen aanbieden, waarmee je op Twitter aan de slag kunt gaan. Zakelijk twitteren wordt op die manier vanzelf leuk en minder lastig dan je zou denken.
Lees verder »»

Twitter account verwijderen

Hoewel de meeste Twitteraars er niet aan moeten denken hun account ooit te verwijderen zijn er ook veel mensen die wel graag hun account willen verwijderen. Het verwijderen van een Twitter account is een redelijk lastig project. Veel mensen weten de optie niet te vinden voor het verwijderen van een Twitter account. Twitter wil er namelijk voor zorgen dat accounts niets per ongeluk worden verwijderd door gebruikers. Natuurlijk is het mogelijk om jouw Twitter account te verwijderen en we laten je zien hoe dit moet!
Lees verder »»

Twitter vs Facebook

Dagelijks worden er discussies gehouden welk social media platform beter is dan de ander: Twitter of Facebook. Veel mensen maken zowel van beide social media platforms gebruik voor het onderhouden van hun sociale contacten. Met welke van deze social media platforms kun je nou het meest en welke van deze zorgt het best voor de promotie van jouw bedrijf?
Lees verder »»

Ben jij verslaafd aan Twitter?

Twitter begint de laatste tijd steeds meer een rage te worden bij zowel jongeren als volwassenen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om jouw vrienden en kennissen op de hoogte te houden van de dingen die jij doet en wilt vertellen, maar gaat het soms niet wat te ver? Oftewel: ben jij verslaafd aan Twitter?
Lees verder »»

Invloed van een tweet op de samenleving

Twitter heeft zich binnen onze samenleving weten te installeren als een vorm van nieuwe media, die steeds meer aandacht weet te trekken. Dit zorgt er voor dat de invloed van een tweet op de samenleving steeds verder toe kan nemen. Kán nemen, aangezien de invloed van een tweet afhangt van de manier waarop de samenleving met het medium omgaat, maar ook van de manier waarop de tweet is samengesteld. Een tweet kan simpelweg dienen ter ontspanning, maar kan uiteindelijk uitgroeien tot een zeer invloedrijk bericht.
Lees verder »»

Geld verdienen met Twitter

Wil je geld verdienen met Twitter? Dat kan op een aantal verschillende manieren. Het is daarbij natuurlijk van groot belang om Twitter zo optimaal mogelijk in te zetten, bijvoorbeeld door een groot aantal followers te verzamelen. Zorg er daarnaast voor dat je kiest tussen de manieren om geld te verdienen, of zet meerdere accounts op waarmee je een leuk zakcentje gaat verdienen. Het geld verdienen met Twitter is op zich niet moeilijk, maar houd er zeker in het begin rekening mee dat je alles goed op de rails dient te zetten.
Lees verder »»

Twitter en de verkiezingen

Twitter heeft zich tijdens de verkiezingen weer op een heel duidelijke manier laten zien. Uiteraard zijn er verschillende politici actief op Twitter, maar het zijn daarnaast vooral de kiezers zelf die er een grote rol spelen. Via het populaire sociale medium hebben politici de kans om hun boodschap over te brengen en spreekt men over de ontwikkelingen, bijvoorbeeld op de avond van de uitslag. Het was op 12 september 2012 #hermandeschermman dat een tijdlang ‘trending’ was, wat betekent dat het massaal ging over het touchscreen van de NOS.
Lees verder »»