Van 0 volgers naar Twitter autoriteit

Twitter autoriteitTwitter promotie blijkt keer op keer weinig begrip te ontvangen. Wat er precies moet gebeuren om voordeel te halen uit Twitter is vaak nog erg onbekend en misschien wel beschouwd als een soort willekeur. Een erg simpel te volgen Twitter methode zal hieronder worden blootgelegd waarmee zelfs kleine online websites uit de voeten kunnen.De Twitter Promotie methode

De bedoeling is dat op een gegeven moment invloedrijke Twitteraars u gaan opmerken en zelf over uw website of u gaan schrijven of wellicht tegen betaling uw naam willen noemen.

Op Followerwonk is het eenvoudig om precies te zien waar zich de meest invloedrijke twitteraars in uw industrie of sector bevinden. Middels de SEO software van SEO Visuals kunt u kijken hoe u er momenteel voor staat met Twitter. Met deze informatie over welke Twitteraars de invloed hebben op de markt kunt u contact opnemen en een partnerschap aanvragen of vragen om een betaalde tweet. Door invloedrijke Twitteraars te volgen kunt u daarnaast eenvoudig inspelen op trends met uw eigen website. Indien een Twitteraar praat over een onderwerp kunt op zijn/haar blog, forum of twitter account een reactie op plaatsen met een link naar uw website of gewoon zelf een nieuwe pagina over het onderwerp maken.

Als olie op het vuur dient u daarnaast volgers te genereren via uw eigen website. Er dient altijd een koppeling van uw website naar uw Twitter account en andersom aanwezig te zijn om het maximale uit uw inspanningen te halen.

Voor uw eigen tweets is het belangrijk dat u de aandacht van nieuwe volgers trekt door het gebruik van onweerstaanbare zinnen. Het liefst zo kort mogelijk en wellicht zelf suggestief. Om precies te zien hoe dit gedaan kan worden hoeft u slechts naar enkele nieuws websites te kijken naar de meest populaire items. Deze zijn vaak enorm suggestief en weten op een handige manier ontzettend veel oproer te wekken waarmee ze gedeeld en massaal besproken worden.

Het kan daarnaast ook niet genoeg genoemd worden hoe belangrijk het is om nieuwswaardige inhoud te Tweeten. Op het moment dat u bestaande kennis blijft herhalen en zelf niets bijdraagt door onderzoek te doen en in actie te komt – door bijvoorbeeld mensen te bevragen – zult u niet snel het maximale uit uw promotie inspanningen halen.

Simpel genoeg toch?

Helaas niet, het is belangrijk om te realiseren dat Twitter eenvoudig voor de gek gehouden kan worden. Er zijn ontzettend veel nep (inactieve of ongeïnteresseerde) volgers die te koop zijn en daar mee de indruk kunnen wekken dat iemand heel erg veel actieve volgers heeft. Twitter geeft zelf aan continu bezig te zijn om in een rap tempo haar systeem te beschermen tegen dit soort praktijken. Echter, als we kijken naar de afgelopen maanden, lopen ze toch vaak achter de feiten aan.

Het is daarom essentieel om uw eigen systeem voor het detecteren van nep accounts te hanteren. Hierbij kunt u kijken naar de volgers:

  • Die zelf ook een aantal volgers hebben;
  • Tweeten de volgers zelf ook (indicatie van activiteit);
  • Actief in hetzelfde vakgebied (via profiel en Tweets onderzoeken).

Daarnaast kunt u ook kijken naar het ratio volgers tot het aantal gevolgde contacten (verloopt deze verhouding erg scheef, dan is er vaak iets aan de hand).


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *