Besparen via Twitter

Geld besparen met TwitterWil je geld besparen? Maak dan eens gebruik van Twitter! Je kunt er gratis een account aanmaken en vervolgens op tal van verschillende manieren geld besparen. Maak gebruik van de kortingscodes die er beschikbaar zijn, kies voor de hulp van bespaarders, bespaar energie en maak gebruik van handige praktische tips. Je bent uiteraard vrij in wie je wel en niet volgt op Twitter, maar je kunt flink besparen als je een rondje maakt langs de verschillende mogelijkheden op het microblog.Kortingscodes via Twitter

Indien je op zoek bent naar een aantrekkelijke korting, is het internet een van je grootste vrienden. Volg een van de Twitter-accounts die dagelijks kortingscodes met je delen. Een goed voorbeeld hiervan is @kortingscodes, maar ook op @kortingscode worden er heel regelmatig kortingen aangeboden waar je gemakkelijk gebruik van kunt maken. Klik de links in de Tweets aan, waardoor je de kortingscode kunt gebruiken. Deze kun je invullen tijdens het bestellen van je aankoop, waardoor je heel gemakkelijk kunt besparen op de online uitgaven zoals je van plan bent die te gaan doen.

Hulp van bespaarders

Daarnaast kun je besparen via Twitter door gebruik te maken van ‘bespaarders’, die als geen ander weten hoe je op de inkomsten en uitgaven kunt letten, om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de maand voldoende overhoudt. Volg @Mariekebespaart (Marieke Henselmans), of maak gebruik van de tips van @HetBespaarteam. Marijke Henselmans is ook regelmatig in de media met haar bespaartips, waardoor je kunt rekenen op zeer waardevolle hulp en begeleiding. Ook het Bespaarteam is dag in dag uit op zoek naar mogelijkheden om te besparen, waar je handig gebruik van kunt maken.

Energie besparen via Twitter

Indien je op zoek bent naar meer specifieke tips kun je bijvoorbeeld energie besparen via Twitter, aangezien er ook op dat gebied handige accounts beschikbaar zijn. Volg bijvoorbeeld @EnergieBespaarT, waar je dagelijks handige tips krijgt om ervoor te zorgen dat je minder energie zal gebruiken. Je kunt op die manier zorgen voor lagere energiekosten, maar je hebt bovendien de mogelijkheid om bij te dragen aan een beter milieu voor ons allemaal. Dit laatste kun je ook doen door @Bespaarlamp te volgen, waar men je bijvoorbeeld de mogelijkheid biedt om goedkoop spaarlampen aan te schaffen. Als volger krijg je leuke acties voorgeschoteld, waarmee je de energiebesparing verder op kunt laten lopen.

Geld besparen via Twitter

Tenslotte kun je natuurlijk heel direct geld besparen via Twitter, door een van de accounts te volgen die zich hier heel duidelijk op richten. Net als de eerder genoemde actiecodes zorgen deze er op een heel directe manier voor dat je meer geld over kunt houden. Volg @Bespaargeldtip om regelmatig tips te ontvangen om aan het eind van de maand geld over te houden, of volg @tipsbesparen, waar men dagelijks handige mogelijkheden plaatst. Welke manier van besparen op Twitter je ook kiest, je kunt in ieder geval optimaal gebruik maken van de collectieve kennis die er via dit medium beschikbaar is.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *