Geld verdienen met Twitter

Wil je geld verdienen met Twitter? Dat kan op een aantal verschillende manieren. Het is daarbij natuurlijk van groot belang om Twitter zo optimaal mogelijk in te zetten, bijvoorbeeld door een groot aantal followers te verzamelen. Zorg er daarnaast voor dat je kiest tussen de manieren om geld te verdienen, of zet meerdere accounts op waarmee je een leuk zakcentje gaat verdienen. Het geld verdienen met Twitter is op zich niet moeilijk, maar houd er zeker in het begin rekening mee dat je alles goed op de rails dient te zetten.
Lees verder »»

Twitter en de verkiezingen

Twitter heeft zich tijdens de verkiezingen weer op een heel duidelijke manier laten zien. Uiteraard zijn er verschillende politici actief op Twitter, maar het zijn daarnaast vooral de kiezers zelf die er een grote rol spelen. Via het populaire sociale medium hebben politici de kans om hun boodschap over te brengen en spreekt men over de ontwikkelingen, bijvoorbeeld op de avond van de uitslag. Het was op 12 september 2012 #hermandeschermman dat een tijdlang ‘trending’ was, wat betekent dat het massaal ging over het touchscreen van de NOS.
Lees verder »»

Wat is Twitter en hoe werkt het precies?

Twitter is een relatief nieuw online medium, dat behoort tot de sociale media. Het sociale aspect komt voort vanuit de mogelijkheid om met iedereen ter wereld contact op te nemen en dit bij te houden, terwijl de media afstamt uit het feit dat er nieuwswaardige berichten op te vinden en te plaatsen zijn. Twitter laat zich het best omschrijven als een micro-blog website, waarop gebruikers kunnen delen wat ze bezighoudt, wat ze doen, wat ze meemaken of wat er om hen heen gebeurt.
Lees verder »»