Spelletjes op Twitter spelen

Spelletjes op TwitterJe kunt Twitter op tal van verschillende manieren gebruiken, maar wist je dat je ook spelletjes op Twitter kunt spelen? Er zijn accounts beschikbaar die quizvragen stellen waar je punten mee kunt verdienen en je kunt daarnaast de accounts volgen die je updates geven over de leukste online spelletjes. Met behulp van de spelletjes op Twitter zorg je er zo voor dat je altijd wat te doen hebt, ook wanneer je even een paar minuten over hebt.Speel zelf mee op Twitter

Je kunt zelf meespelen op Twitter door bijvoorbeeld @playtwivia te volgen. Er wordt elke vier uur een nieuwe vraag gesteld, waarmee je vervolgens punten kunt verdienen. Het is uiteraard de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen en er op die manier voor te zorgen dat jij laat zien hoeveel je weet. Het is een heel leuke aanvulling op de reguliere online spellen die er worden aangeboden.

Online spelletjes en Twitter

Daarnaast worden de nieuwste en leukste online spelletjes natuurlijk via Twitter gedeeld. Je kunt op Twitter zelf op zoek gaan naar ‘online spelletjes’ of ‘online games’, maar je kunt er daarnaast voor kiezen om accounts te volgen die je op de hoogte brengen van de spelletjes die de moeite waard zijn. Welke vorm je ook kiest, je hoeft maar op de link in de Tweet te klikken om ervoor te zorgen dat je direct aan de slag kunt met de spelletjes.

Tip: Doorgaans werken de spelletjes het best op een computer of laptop. Wanneer je Twitter leest via je mobiele telefoon bestaat de kans dat je de spelletjes niet kunt openen.

Volg de spelletjes accounts

Uiteraard zijn er enkele accounts beschikbaar die de spelletjes via Twitter aanbieden en er op die manier voor zorgen dat je er zelf niet op zoek naar hoeft te gaan. Volg bijvoorbeeld @online_spelen, waar men de leukste en nieuwste online spelletjes doorlopend online plaatst.

Je kunt elke paar dagen een nieuw spelletje verwachten, waardoor er altijd weer wat te ontdekken valt. Ook @Minipret is een heel interessant account. Zij posten nog wat vaker nieuwe spelletjes en houden daarbij ook rekening met de tijd van het jaar, waardoor je begin december Sinterklaas-spelletjes kunt spelen, eind december aan de slag kunt met Kerst en je in de zomer bijvoorbeeld kunt gaan surfen!

Verzin zelf een spelletje

Heb je zelf een leuk spelletje in gedachten of vind je het leuk om quizmaster te spelen? Dan kun je natuurlijk ook zelf spelletjes via Twitter aan gaan bieden! Je kunt je volgers vragen stellen waar je na een paar uur het antwoord van geeft, maar je kunt ook op andere manieren aan de slag gaan. Wees creatief en laat je volgers links opzoeken, laat ze foto’s plaatsen of laat ze raden van welke foto’s van sterren jij een uitsnede hebt gemaakt in je Tweet!


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *