Twitter vs Facebook

Twitter vs FacebookDagelijks worden er discussies gehouden welk social media platform beter is dan de ander: Twitter of Facebook. Veel mensen maken zowel van beide social media platforms gebruik voor het onderhouden van hun sociale contacten. Met welke van deze social media platforms kun je nou het meest en welke van deze zorgt het best voor de promotie van jouw bedrijf?Het grootste publiek bereiken

Iedereen die op Twitter of Facebook actief is wil zoveel mogelijk mensen uit hun kennissenkring bereiken door middel van een bericht op zijn of haar social media pagina. Een groot deel van jouw kennissen zullen gebruik maken van één van de twee social media platforms, waardoor je nooit iedereen kunt bereiken.

Wanneer je een zo groot mogelijk publiek wilt bereiken door middel van een bericht op jouw social media pagina kun je er het best voor kiezen om gebruik te maken van zowel Twitter als Facebook. Hierdoor zul je al jouw kennissen of klanten via enkele muisklikken kunnen bereiken.

Welke social media voor mijn bedrijf?

Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van social media voor het promoten van nieuwe diensten, huidige diensten of nieuwtjes over het bedrijf. Zelfs de overheid en de politiek zijn actief op social media. Met een bericht wil jij als directeur graag zoveel mogelijk mensen informeren over jouw bedrijf, aangezien deze mensen potentiële klanten voor jouw bedrijf zijn.

Veel bedrijven kiezen ervoor om zowel een Twitter als een Facebook account aan te maken voor hun bedrijf. Door middel van Twitter en Facebook kun je op een hele goedkope manier namelijk een groot klantenbestand opbouwen.

Beide social media platforms zijn geheel gratis

Het voordeel van zowel Facebook als Twitter is dat het helemaal gratis is en dat je vrijblijvend van alle opties kunt blijven genieten. Zowel Facebook als Twitter heeft aangegeven deze social media platforms niet betaald te gaan maken. Natuurlijk zullen er over een tijdje wel extra functies komen die je alleen betaald kunt gebruiken. Een ander bekend social media platform is Hyves. Hyves heeft wel enkele opties in zich waar je als gebruiker voor moet betalen.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *