Twitter account verwijderen

Twitter account verwijderenHoewel de meeste Twitteraars er niet aan moeten denken hun account ooit te verwijderen zijn er ook veel mensen die wel graag hun account willen verwijderen. Het verwijderen van een Twitter account is een redelijk lastig project. Veel mensen weten de optie niet te vinden voor het verwijderen van een Twitter account. Twitter wil er namelijk voor zorgen dat accounts niets per ongeluk worden verwijderd door gebruikers. Natuurlijk is het mogelijk om jouw Twitter account te verwijderen en we laten je zien hoe dit moet!Waarom een Twitter account verwijderen?

Voor het verwijderen van een Twitter account hebben mensen veel verschillende redenen. Twitter is iets heel persoonlijk, je zet namelijk berichten van dingen die jou bezighouden op een social media platform waar het vervolgens voor al jouw volgers zichtbaar is.

Wanneer je nu over een tijdje wilt solliciteren en deze werkgever bekijkt jouw twitterpagina, dan zal deze veel informatie over je te weten komen waarvan je eigenlijk niet wilt dat jouw werkgever deze leest. Je kunt er daarom voor kiezen om deze tweets, of zelfs het hele Twitter account te verwijderen.

Een andere reden voor het verwijderen van een Twitter account is dat je graag wilt stoppen met Twitter om de Twitter verslaving te stoppen. Het verwijderen van een Twitter account zorgt ervoor dat nooit iemand meer in jouw Twitter account kan komen en dat het account voorgoed weg is.

Het is hierbij wel belangrijk om te onthouden dat het niet mogelijk is jouw Twitter account weer terug te krijgen, wanneer deze eenmaal verwijderd is. Het is belangrijk om te bekijken of je jouw Twitter account wel wilt verwijderen of gewoon wilt stoppen met het gebruiken van het Twitter account.

Stappen voor het verwijderen van een Twitter account

Voordat je de volgende stappen voor het verwijderen van jouw Twitter account gaat volgen willen wij uitdrukkelijk zeggen dat jouw Twitter account na het volgen van deze stappen voor eens en altijd weg is. Het is dus niet mogelijk om na het verwijderen van jouw Twitter account het account later weer terug te krijgen. Bedenk jezelf daarom goed voor het volgen van deze stappen of je jouw Twitter account wel wilt verwijderen.

 1. Om jouw Twitter account te verwijderen dien je in te loggen met jouw Twitter account op Twitter.com. Indien je de login gegevens bent vergeten kun je ervoor kiezen om eerst een nieuw wachtwoord op te vragen bij Twitter via de wachtwoordherstel optie van Twitter.
 2. Nadat je bent ingelogd op jouw Twitter account zie je bovenaan in de browser een witte balk. Klik bovenaan op het icoontje dat op een tandwiel lijkt en kies vervolgens voor de optie “Instellingen”.
 3. Nadat je voor de optie “Instellingen” heb gekozen zal een nieuw venster zich openen in de vorm van een overzicht met de opties die je handmatig in kunt stellen. Onderaan deze pagina zie je een knop “Mijn account deactiveren”, klik op deze knop.
 4. Nadat je voor de optie “Mijn account deactiveren” hebt gekozen zal een bevestigingspagina zich openen. Deze pagina stelt aan jou de vraag of je het account echt wilt verwijderen. Op dit moment heb je dus nog de keuze om jouw account te behouden of om het account te verwijderen. Wanneer je het account definitief wilt verwijderen kies je voor de knop “Oké, prima, deactiveer @account”.
 5. Nadat je de voor de deactiveer knop hebt gekozen zul je voor de laatste keer jouw wachtwoord in moeten voeren. Nadat je dit gedaan hebt is jouw account verwijderd!

Van Twitter mag je te allen tijde een nieuw account aanmaken indien je na een tijdje toch weer de behoefte hebt om een Twitter account aan te maken.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

71 reacties op “Twitter account verwijderen”

 1. Ex-Twitterfreak schreef:

  Kijk, dat was nou precies waar ik naar op zoek was! Ik heb niet zo heel lang op Twitter gezeten, maar ben het nu alweer zat. Twitter heeft de optie om het account te verwijderen (logisch) erg goed verstopt (valt me nog mee dat de optie zelfs bestaat) en dan is het erg prettig om meteen op de eerste de beste website te lezen hoe het moet.

  Thnx!

 2. Givo's schreef:

  Hallo,

  Ik ben al 3 dagen bezig om mijn twitter acount te verwijderen.
  Op internet staat dat onder aan de pagina twitter deactiveren moet staan.
  Dit is bij mijn twitter pagina echter niet het geval.
  Zouden jullie mijn twitter kunnen verwijderen want ik kom er zelf echt niet meer uit.

  Groetjes Givo’s

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Givo,

   De optie staat niet onderaan de pagina zelf, maar onderaan de pagina in het menu.
   Als je bent ingelogd, zie je in de zwarte balk bovenaan een icoontje dat eruit ziet als een tandwiel. Klik hierop en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
   Nu staat er helemaal onderaan een linkje ‘Mijn account deactiveren’. Als je hier op klikt wijst de rest zich vanzelf.

   Succes! En laat ons even weten of het is gelukt.

   • Givo's schreef:

    Ja dat stappenplan heb ik gelezen, zo staat het ook op internet.
    Maar onderaan onze pagina staat geen deactiveren.

    Graag vraag ik als jullie de twitterpagina kunnen verwijderen.

    • Twitter Blog schreef:

     Probeer het volgende eerst even:

     1. Log in op je account
     2. Klik op de volgende link: https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

     Nu zou je rechtstreeks op de pagina moeten belanden waar je je account kunt verwijderen.

     • Givo's schreef:

      dank je voor de link ik denk dat het nu is gelukt!

      Nogmaal bedankt

     • Fon Jole schreef:

      Hoe of wie je bent en natuurlijk niet van toepassing, maar voor de eerste keer in mijn leven geef ik reactie, en dat is dat ik je honderdduizend maal moet danken voor het simpele oplossen van mijn probleem om te deactiveren van dat soort shit wat er helaas te vinden is op internet
      Nogmaals hartelijk dank

   • HogieLo schreef:

    Er wordt aangegeven dat je na het inloggen via de startpagina van twitter bovenin een zwarte balk ziet staan/ Dat daarin een zwart poppetje of tandwiel is te zien om naar je instellingen te gaan, zodat je het account kunt deactiveren of verwijderen.

    Er verschijnt geen poppetje en ook geen tandwiel. Ik wil twitter verwijderd hebben. Kunnen jullie aub aangeven hoe ik bij instellingen terecht kan komen om te verwijderen?!

    Vast bedankt

   • yolanda schreef:

    nou beste ook dat is in mijn geval niet te vinden. iemand gebruikt mijn mail adres kwam ik per toeval achter heb een ander passwoord ervan gemaakt. maar nu wat ik ook probeer kan ik het NIET deactiveren. maar kan ook geen contact met jullie opnemen. geen enkel contactblad werkt en een mailadres van jullie vind ik ook niet, dat vindt ik nog het ergste van alles. Want op dit mailadres had ik wel een twitter account dat nu weg is.

 3. lisette schreef:

  hallo. iemand heeft een foto bij zich zelf op de twitter geplaats met een bericht naar mij toe. ik wil dat zei dat er afhaalt zei wil dat er niet af halen. wat kan ik daar aan doen ?

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Lisette,

   Dat zijn vervelende dingen. Pesten via Twitter is helaas een veelvoorkomend probleem. Er is in principe niets aan te doen omdat je nou eenmaal niet bij het account van die persoon kan (tenzij je het wachtwoord weet).
   Het enige wat je kunt doen is een docent of een ouder of ander persoon met invloed vragen om te bemiddelen.

   Succes!

 4. Nika schreef:

  Hallo,
  Ik ben al heel lang bezig om mijn twitter account te deactiveren. De linken die er staan die bestaan niet meer. Ik wil het nu echt heel graag verwijderd hebben. Kunnen jullie voor mij mijn twitteraccount verwijderen aub. Ik kom er niet meer uit

  Groetjes Nika

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Nika,

   Het is echt heel eenvoudig 🙂

   Stap 1: Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Twitter account
   Stap 2: Klik vervolgens op deze link: https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

   De rest wijst zichzelf. Je hoeft enkel nog op de blauwe knop te drukken (@JouwTwitterAccount deactiveren).

   Laat je het even weten als het is gelukt?
   Succes!

   • Anoniem schreef:

    Ik ben al heel lang bezig om mijn twitter account te verwijderen, maar het lukt niet. Ik heb alles al geprobeerd de link, als ik daar op druk dan staat er nog steeds nergens deactiveren en ook de uitleg, maar Ik zie nergens een knopje deactiveren staat of überhaupt het knopje mijn account!!
    Hopelijk kunnen jullie mij helpen!!!

 5. didem schreef:

  ik wil mijn twitter account verwijderen alvast bedankt..

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo didem,

   Deze website is (helaas) geen onderdeel van Twitter en heeft ook geen ‘jouw-Twitter-account-verwijderen-doen-wij-wel-voor-je-service’ 😉
   Op deze pagina vind je daarentegen wèl de juiste uitleg hoe je zelf je Twitter account kunt verwijderen!

   Succes!

 6. Anoniemx schreef:

  Hallo, ik eb mn twitter al een tijdje geleden verwijderd maar nu wil ik weer een account maken op hetzelfde email maar er staat dat die al in gebruik is en ik heb er okk al binnen die 30 dagen niet meer op gezeten wat moet ik doen x anoniem p.s ik heb geen ander email

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Anoniemx,

   Als het meer dan 30 dagen geleden is dat je het account hebt uitgeschakeld, neem dan even contact op met het Twitter support team.

   Kies de volgende opties:

   1. ‘I need help with deactivating my account’
   2. ‘I want to use an email address or username from an account I deactivated on a new account’
   3. ‘It’s been more than 30 days since I deactivated’

   Vul vervolgens het formulier in (in het Engels) met de beschrijving van je probleem.
   Het kan wel even duren voordat je wordt geholpen.

   Succes!

 7. Georgina schreef:

  Hey!
  Heel erg bedankt
  Ik werd gepest vanwege mijn naam op twitter
  En ik wou graag het account verwijderen
  Door jullie is het gelukt dankjewel!
  Ps: vinden jullie mijn naam raar? 🙁

  Kusjes, Georgina.

 8. Roos. schreef:

  Thanks !

 9. verslaaaafd. schreef:

  Hoi ik heb mijn twitter 4 dagen geleden verwijderd maar ik kan niet zonder!!!! Kan ik me twitter account niet terug???? Pleasss? Me naam was @MYNAMEIS_DONJAA .

  • Twitter Blog schreef:

   Hoi verslaaaafd.,

   Een Twitter account dat verwijderd is, kun je helaas niet meer terug halen. Je enige optie is om een nieuw Twitter account aan te maken.

   Succes!

 10. ponyxlovertje schreef:

  Ik wil mijn twitter verwijderen omdat ik al meerder accounts heb!

 11. Susan schreef:

  Ik wil mijn account verwijderen, maar ik kan er niet inkomen omdat het wachtwoord niet meer klopt (waarom weet ik niet).
  Maar het wachtwoord kan ik niet verwijderen, omdat mijn account is gekoppeld aan een e-mailadres dat niet meer bestaat.
  Wat moet ik nu?

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Susan,

   Het zou kunnen dat je account is gehacked.
   Daarvoor kun je het beste dit formulier invullen.

   Indien je een telefoonnummer hebt gekoppeld aan het account, kun je ook gebruik maken van de ‘wachtwoord vergeten‘ optie.

   Indien je je wachtwoord kwijt of vergeten bent en het e-mailadres waar het account aan is gekoppeld niet meer bestaat en je hebt geen telefoonnummer aan het account gekoppeld, zal het Twitter Support Team je niet helpen.

   Succes!

 12. Herman schreef:

  Beste

  ik heb mijn Twitter account verwijderd maar de 30 dagen zijn nog niet om kan ik deze nu weer actieveren ik hoor het graag van jullie

  groetjes
  Herman

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Herman,

   Surf met je PC of laptop (niet met je smartphone) naar https://twitter.com/#!/login en log opnieuw in op het account dat je gedeactiveerd hebt. Als het inderdaad minder dan 30 dagen geleden is dat je het account hebt gedeactiveerd, kun je nog steeds inloggen en is je account weer geactiveerd.

   Succes!

 13. branco schreef:

  eey,ik heb een probleem ik ben eecht verslaafd,maar hij zegt hele tijd dat ik mn w8woord moet resetten aleen dei link van jullie werkt ook al niet wat moet ik doen? help me

 14. Twitter Blog schreef:

  Hallo branco,

  De link om je wachtwoord te resetten werkt niet op je mobiel. Je moet de link via een PC of laptop bezoeken.

  En als je echt verslaafd bent zou je het artikel Ben jij verslaafd aan Twitter? eens moeten lezen.

  Succes!

 15. Petra schreef:

  Hallo,
  ik heb een probleem bij het verwijderen van mijn account nl ik weet mijn wachtwoord niet meer en kan niet resetten omdat er geen email in mijn account staat hoe nu verder?

 16. Petra schreef:

  ik zie al bovenstaande 🙂

 17. PiereeGorpsof schreef:

  veel geleerd

 18. Lotte schreef:

  Ondanks alle tips, kan ik t nog steeds niet verwijderen!!

 19. aSLI schreef:

  willen jullie mijn twitter verwijderen ik weet niet hoe ik het moet verwijderen en er sstaat niet een goede uitleg,,,, als jullie mijn twitter verwijderen wordt k erg bly

 20. Lauren schreef:

  Hallo beste Twitterblog,

  Ik heb vroeger een nieuw account aangemaakt met mijn Ipod, herl leuk maar ik wil dit account heel graag verwijderen, maar hier komt het probleem ,ik heb een oud emailadres (destijds mijn enigste en nieuwe) gebruikt en die is verlopen , wel weet ik mijn gebruikersnaam maar ik weet mijn wachtwoord ook niet meer ! Wel zou ik mijn account heel graag verwijdert willen hebben ! Kan ik met twitter contact opnemen zodat zij het kunnen verwijderen ?

  Gr L

  • Twitter Blog schreef:

   Hallo Lauren,

   Kun je het e-mailadres niet opnieuw registreren?
   Als het al bezet is door iemand anders, kun je deze persoon misschien vragen of hij je wil helpen met de wachtwoord reset voor je Twitter account.

   Jij klikt op de wachtwoord vergeten link bij Twitter. Twitter stuurt een mailtje naar het e-mailadres en de persoon die dit e-mailadres beheert stuurt het door naar jou.
   Daarna kun je weer inloggen en je account verwijderen.

   Is dat een idee?

 21. Jeanaira schreef:

  Hallo ik wil wat zeggen ik wil me account van Twitter verwijderen maar het lukt nietnook niet met de links er staat nergens

  Account deactiverenheeelp wat moet ik doen

  • Twitter Blog schreef:

   Hoi Jeanaira,

   Zie onderstaande afbeelding. Onder instellingen (eerst op het tandwieltje klikken) staat de link helemaal onderaan. Klik op de afbeelding om hem groter te maken.

   Twitter account deactiveren

   Succes!

 22. Leonie schreef:

  Ik heb meerdere twitteraccounts en wil er nu 1 verwijderen. Toch lijkt het dat ik nu ook het twitteraccount verwijder dat ik wil behouden.

  Hoe kan ik dit oplossen?

 23. Dominique schreef:

  Ik wil een twitter account aanmaken, maar blijkt dat iemand met dezelfde initialen een twitteraccount heeft met mijn emailadres. Waarschijnlijk heeft deze beste Dylan een typfoutje gemaakt. Maar ik heb nu dus het wachtwoord veranderd en hij kan er als het goed is niet meer in. (was niet mn bedoeling, maar zo is het gelopen) Ik kan hem ook niet contacten. Hij was overigens niet erg actief op twitter. 29 april 2013 heeft hij zn laatste van 4 tweets getweet. Dus ik denk dat hij ondertussen of niet meer geinteresseerd is, of een nieuw account heeft. Als ik zijn account wil verwijderen moet ik 30 dagen wachten, voor ik weer een nieuwe (eigen) kan aanmaken. Maar misschien kan ik ook gewoon de gegevens ombouwen naar de mijne en dus het account aanpassen en eigen maken. What to do, what to do?

  • Twitter Blog schreef:

   In dit artikel leggen we enkel uit hoe je je Twitter account kunt verwijderen. Hoe je met deze specifieke gewetensvraag om moet gaan, kunnen wij niet voor je bepalen. Misschien kan één van de andere bezoekers hierop reageren?

 24. Sylvia schreef:

  Volgens mij heeft mijn vader een twitteraccount, nu is hij geheel onverwachts komen te overlijden, weet iemand hoe we er achterkomen of hij Twitter had en hoe dit account te verwijderen.

 25. Sylvia schreef:

  Hoe kan ik een twitteraccount van iemand die overleden is verwijderen?

 26. jeroen schreef:

  Ik was ook op zoek naar het tandwieltje. Deze kon ik niet vinden. Als je op je profielfoto klikt, kan je wel bij je instellingen komen.

 27. Liesbeth schreef:

  Ik heb twee accounts op één emailadres. Nu wil ik één van beide accounts verwijderen, maar dat lukt niet. Twitter deactiveert dan ook het andere account.Hoe kan ik er voor zorgen dat ik één van beide accounts verwijder?

 28. jan schreef:

  Hallo, ik heb een paar maanden geleden mijn twitter account verwijderd. Ik heb vandaag gezien dat het nog steeds bestaat. Dus wou ik via ‘wachtwoord vergeten’ mijn account terug beheren, MAAR het herkent mijn e-mailadres niet. Kan het zijn dat het gehackt is? Ik heb geen idee wat ik nu moet doen.

 29. John Reurink schreef:

  Ik gebruik email, welke gekoppeld aan Twitter niet meer. Ik heb gisteren een nieuwe twitter account aangemaakt en wil bestaande verwijderen. Ik kan nu alleen niet meer inloggen. Hoe kan ik mijn bestaande account alsnog opheffen?

 30. anoniem schreef:

  ik probeer twitter te verwijderen maar er staat nergens een knop met account deactiveren. ik heb die link gebruikt die jullie hadden gestuurd naar iemand die het niet kon vinden maar als ik daarop klink staat er pagina niet gevonden?

 31. a melse schreef:

  ik heb geen twitter account, maar als je mijn naam googelt kom je hem toch tegen MET mijn prive adres (straatnaam en huisnummer)

  Hoe kom ik daar van af?

 32. Marc schreef:

  Hallo graag Hulp,
  Ik wil mijn Twitter verwijderen maar ik kan niet inloggen omdat me wachtwoord niet meer weet en ik geen telefoon nummer heb ingevoerd en me email adres niet meer bestaat.
  WAT NU?!?!?

 33. Rose schreef:

  Ik wil een oud account verwijderen, maar het email adres waar mijn twitter account aan gekoppeld is bestaat niet meer. Kunnen jullie me verder helpen?

 34. elsie schreef:

  Zou je alstublieft de link willen doorsturen waarbij je rechtstreeks op ‘account deactiveren’ komt want ik vind die knop niet. Alvalst bedankt 🙂

 35. gwennmartens schreef:

  ik heb een accaount van twitter gemaakt en ik heb geen a mail dres gevrereed en staat er niet in en ik had een gsm nummer all vewijderd hoe geraak ik daar treug en is een foto op die accaount de naam is gwenn martens ???

 36. levent schreef:

  hallo,
  mijn Twitter account is opgeschorst ik kan geen gebruik meer maken dan wil ik het verwijderen wat zijn de mogelijkheden om het opgeschorste account te verwijderen bij Twitter.

 37. Lola schreef:

  Ik wil héél graag mijn Twitter account verwijderen, echter kan dit niet. Ik heb het al zo lang niet meer gebruikt dat ik mijn wachtwoord niet meer weet om in te loggen. Nu is deze gebruikersnaam gelinkt aan mijn oude email-adres die ik niet meer gebruik! Dus wanneer ik mijn wachtwoord wil wijzigen wordt dit naar mijn oude email adres gestuurd waar ik niet op kom!!
  Ik weet écht niet wat ik nu moet doen..
  Dank:)

 38. Deb schreef:

  Hoi,
  ik wil graag mijn account definitief verwijderen EN DUS NIET DEACTIVEREN. mijn browser logt mij namelijk automatisch in en dan activeerd hij mijn account weer! hatelijk!

  hoe doe ik dit?

  groet

 39. hoi schreef:

  Hoi ik heb een twitteraccount op de email naam van men ex en ik wil me al tijd verwijderen maar ik weet zijn email niet meer en daarbij kan ik het hem niet vragen omdat wij zeg maar een slecht verleden hebben dus dat gaat m niet worden ook weet ik het w8 woord niet meer wat moet ik doen ?

 40. Anox schreef:

  Ik wil ook al heel lang mijn twitteraccount verwijderen maar het lukt met gewoon echt niet. Ik heb al op de link geklikt waarbij je je account normaal gelijk zou kunnen verwijderen, maar ik krijg te zien dat de pagina niet bestaat. Ik vind dit erg vervelend omdat ik mijn account echt wil verwijderen, wat kan ik hieraan doen?

 41. Nancy schreef:

  Hallo, wil mijn twitteraccount verwijderen en alle opties zoals hierboven aangegeven werken niet. Heb geen “tandwiel” in mijn zwarte balk en het voorbeeld zoals aangegeven bij Jeanaira heb ik ook niet.

  Kunnen jullie ajb helpen?

 42. Jolanda schreef:

  Ik wil mijn account deactiveren van twitter, ik gebruik het al jaren niet meer. Maar ik zie bij de settings niet de optie staan van deactiveren account. Waar kan het nog staan? Of zie ik deze optie alleen als ik thuis inlog?

 43. Jeanette Wierenga schreef:

  Ik heb 3 twittergebruikersnamen en ik wil er 2 verwijderen, kan ik dat ook doen via bovenstaande stappen, wil wel mijn 1e Twitter-account aanhouden!

 44. Twitterverwijderen schreef:

  Hallo

  Ik wil mijn twitter account verwijderen. Ik probeer het al maanden en het stappenplan bij mij klopt niet. Misschien is er door de jaren heen het een en ander verandert. Onderaan mijn pagina staat niet account deactiveren en de bovenstaande link in dit forum werkt niet (meer).

 45. Stultiens schreef:

  Hoe verwijder ik mijn twitter account als ik er niet meer op kom omdat ik mijn inloggevens niet meer weet? Ik heb het idee namelijk dat andere op mijn profiel zitten. Ik wil van mijn account af!

 46. Mimus schreef:

  Hoe kan je een twitteraccount verwijderen als je je inloggegevens niet meer weet. Het mailadres is niet meer ingebruik en is verwijderd. Hierdoor kan er ook geen wachtwoord meer aangevraagd worden.

  Mobiel is voor zover ik weet niet gelinkt aan het account.

 47. Arjan Schepers schreef:

  Ik heb een oud twitter account met een oud emailadress, hoe kan ik mijn oude accoount verwijderen, aangezien ik mijn naam destijds ook niet meer weet?

  Groeten

 48. Xander schreef:

  Hallo,

  Ik weet niet of dit nog bestaat maar ik zit
  met een probleem.
  Ik had vroeger een account aangemaakt, ook met een oud email adres. (of ik heb dat email adres in m’n huidige veranderd, dat weet ik niet)Nu is het echter zo dat ik mijn account wil verwijderen omdat er schamende foto’s opstaan en daar word ik mee geplaagd. Ik kan dus ook niet m’n wachtwoord opnieuw instellen. Wat moet ik doen?

 49. Tina schreef:

  Hallo.

  Ik heb een vraag.
  Mijn twitterraccount is nog steeds te vinden op internet.
  Is lang geleden aangemaakt, het mailadres is gedeactiveerd en ik weet het wachtwoord van mijn twitteraccount niet meer.
  Wat moet ik doen.

  Mijn dank is groot alvast hartelijk bedankt

 50. Jessica schreef:

  Er is ooit een Twitter account aangemaakt door een collega die niet meer werkzaam is bij ons bedrijf. Wij hebben geen inloggegevens en kunnen deze ook niet meer achterhalen maar het account is nog actief er wordt alleen niets meer mee gedaan. Nu willen wij als bedrijf dit account opheffen maar ik kan nergens terugvinden op Twitter hoe ik dit moet doen. Nogmaals ik kan niet inloggen en dus ook geen ander wachtwoord aanvragen. Wie kan mij helpen?

 51. annie schreef:

  Ik wil mijn Twitter account verwijderen uit de zoekresultaten en ook alle foto’s eruit halen.
  Maar nu heb ik de volgende probleem ik herinner helemaal niet meer mijn Email en wachtwoord gegevens, volgens mij werkt die email ook niet meer en weet daarvan ook de wachtwoord niet meer.
  Ik weet geen raad meer wat kan ik doen HELP!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *