Korting via Twitter

Korting via TwitterBen je op zoek naar een leuke korting via Twitter? Er bestaan verschillende mogelijkheden om goedkoop een dagje uit te kunnen, online korting te krijgen op kleding of bijvoorbeeld voordelig een (korte) vakantie te boeken. Je kunt korting via Twitter krijgen door de winkels te volgen waar je regelmatig aankopen doet, maar er bestaan daarnaast online koopjesjagers die je gemakkelijk kunt volgen, waar @Mama_Marjolein bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van is. Volg haar direct, zodat je geen aanbieding voor je kinderen meer mist!Kortingen via Twitter in winkels

Je kunt korting via Twitter krijgen door de winkels waar je regelmatig aankopen doet te gaan volgen. Denk hierbij aan @CenterParcsNL, @selexyz, @Intertoys of @Kruidvatwinkel. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze andere winkels actief op Twitter, waardoor de kans groot is dat je een groot deel van je aankopen voortaan een stuk voordeliger kunt doen. Met name wanneer je een grote aankoop als een reis of een technisch apparaat wilt gaan doen is het verstandig om eerst even op zoek te gaan naar een interessante korting. Met een korting via Twitter zorg je er immers binnen een paar minuten voor dat je profiteert van aantrekkelijk voordeel.

Online koopjesjagers

Indien je zelf geen zin hebt om op zoek te gaan naar de verschillende kortingsacties van winkels, maar je toch optimaal wilt profiteren, kun je gebruik maken van de online koopjesjagers. Een goed voorbeeld hiervan is @Mama_Marjolein. Daar staan alle aanbiedingen netjes bij elkaar, waardoor je op de site alleen maar op zoek hoeft te gaan naar de winkel die je graag gaat bezoeken. Als er een actie beschikbaar is zie je dat meteen, waardoor je nog een stuk sneller klaar bent en profiteert van korting via Twitter.

Zoek op Twitter

Als je zelf op zoek wilt gaan naar kortingen, maar je nog niet direct een winkel in je gedachten hebt, kun je de zoekfunctie van Twitter gebruiken. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘kortingscode’ of ‘korting’ en geef bij de zoekresultaten aan dat je op zoek bent naar ‘personen’. Dat klinkt wellicht een beetje kunstmatig, maar de online kortingsaccounts worden door Twitter als een persoon gezien. Je krijgt op die manier een overzicht te zien van de accounts die zich bezighouden met een korting via Twitter, waardoor je die verzamelaccounts alleen maar hoeft te volgen om nooit meer een aanbieding te missen.

Gebruik van kortingscodes

Het gebruik van eventuele kortingscodes die je krijgt wanneer je gebruik wilt maken van de korting op Twitter werkt heel eenvoudig. Wanneer je via een Twitter-account van een van de winkels of de online koopjesjagers een mooie aanbieding te pakken hebt zal het vaak gaan om een bepaalde code, zoals DE672 of 12KORT (het is vaak een combinatie van letters en cijfers). Je gaat vervolgens naar de webshop van je keuze en plaats de producten die je zoekt in je winkelmandje. Je kunt profiteren van de korting op Twitter door tijdens het afrekenen de kortingscode in te vullen en deze eventueel te activeren.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *