Geld verdienen met Twitter

Geld verdienen TwitterWil je geld verdienen met Twitter? Dat kan op een aantal verschillende manieren. Het is daarbij natuurlijk van groot belang om Twitter zo optimaal mogelijk in te zetten, bijvoorbeeld door een groot aantal followers te verzamelen. Zorg er daarnaast voor dat je kiest tussen de manieren om geld te verdienen, of zet meerdere accounts op waarmee je een leuk zakcentje gaat verdienen. Het geld verdienen met Twitter is op zich niet moeilijk, maar houd er zeker in het begin rekening mee dat je alles goed op de rails dient te zetten.Eenvoudig geld verdienen

Je kunt eenvoudig geld verdienen met Twitter door gesponsorde berichten te gaan verspreiden of te linken naar je eigen producten. Het is uiteraard een minder gemakkelijke manier om aan geld te komen dan door een lening af te sluiten, maar het vraagt aan de andere kant dan ook om wat meer inspanningen.

Followers verzamelen

Het is allereerst natuurlijk van belang om zoveel mogelijk followers te verzamelen. Dat heeft te maken met het principe dat je meer geld kunt verdienen op het moment dat je een groot publiek weet te bereiken. Online marketeers weten dit nog uitstekend vanuit de tijd dat affiliate programma’s opkwamen, maar dat is ook uitstekend toe te passen op Twitter. De kans dat iemand er wat mee doet is immers groter wanneer je meer followers hebt. In die zin is iedere follower een bepaald bedrag waard, al hangt dat bedrag sterk af van wat je er mee doet en hoe men in elkaar zit. Zorg er in ieder geval voor dat je echte followers weet te verzamelen, bijvoorbeeld door interessante berichten te delen. Je hebt veel meer aan 100 echte followers dan aan 1.000 followers die eigenlijk uit niet meer dan een leeg account bestaan.

Linken naar je website met producten

Als je een grote groep followers verzameld hebt is het tijd om er mee aan de slag te gaan. Doe dit onder andere door te linken naar een van je eigen websites, met daarop de producten die je graag wilt verkopen. Probeer daar een leuke actie aan te koppelen, of probeer in te haken op het nieuws dat zich voordoet. Op die manier creëer je een voor je doelgroep interessante link. De kans is groot dat ze je webshop zullen bezoeken en wellicht zelfs wat kopen. Zo kun je geld verdienen met Twitter, indien je een eigen webshop bezit.

Gesponsorde tweets

Tenslotte heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van gesponsorde tweets, al dien je daar natuurlijk wel mee op te passen. Indien je een grote groep volgers hebt kun je er relatief eenvoudig wat geld mee verdienen, zonder dat je een eigen webshop nodig hebt. Aan de andere kant dien je er natuurlijk voor te zorgen dat je daadwerkelijk interessante berichten blijft plaatsen, om geen followers kwijt te raken op het moment dat je aan ze gaat verdienen.


bookmark
bookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Eén reactie op “Geld verdienen met Twitter”

  1. mark schreef:

    Ad.fly is ook een fijne site. http://adf.ly/

    Je verdient niet veel maar je wordt wel betaald en het is niet irritant.

    Adfly maakt links korter die zet je dan op twitter of je forum ofzo. Mensen die je link dan bekijken zien een banner met een reclame.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *